پرتو بصیرت |
دقت در نقد منصفانه من نگرانی ام از این نیست که حرفی زده شود، از کسی انتقاد شود، نه، یک نفر انتقاد می کند یک نفر هم جواب می دهد. نگرانی من از رایج شدن اخلاق بی انصافی در جامعه است. (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با علما و روحانیون، 29/6/1387)
تخریب درست نیست!!! ما عرض کرده ایم که تخریب درست نیست، نه آن کسانی که طرفدار یک شخصی یا یک گروهی هستند نه آن کسانی که مخالف آن شخص یا آن گروه هستند، مقابله ی آنها با یکدیگر هیچ لزومی ندارد که به صورت تخریب باشد، هیچ لازم نیست؛ منطقی حرف بزنند. (بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه، 30/6/1387)
نماینده باید متدیّن باشد نماینده باید متدیّن باشد؛ انسانهاى متدیّن مىتوانند مورد اعتماد قرار گیرند. نماینده باید انقلابى باشد؛ روحیه و نشاط و امید و قوّت و روحیهى انقلابى در او وجود داشته باشد تا بتواند راههایى را که به نظر بنبست مىرسد، بشکافد و پیش برود. نماینده باید خدوم، امتحان داده، با کفایت، برنامهدار، خوشنام و جوانگرا باشد و به جوانان اعتقاد داشته باشد. چنین افرادى در هر جاى کشور حضور دارند، باید خود را موظّف بدانند و بروند نامزد شوند. (بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در اجتماع بزرگ مردم قزوین 1382/9/25) رعایت اخلاق اسلامی در انتخابات
اگر شما شکست خوردید، نباید بگویید ملت ایران همه شان خلاف کرده اند....نباید یکدفعه قلم ها را بردارند و بر ضد اصل انتخابات چیز بنویسند، حمله کنند به اصل انتخابات.... هیاهو درست کردن، جز اینکه دامن زدن به این است که خیانتکارها راهشان باز بشود، چیز دیگری نیست. (بیانات حضرت امام خمینی در دیدار با اقشار مختلف مردم، 29/12/1385)
ورودی های میدان سیاست باید کنترل شود
یقیناً ورودىهاى میدان سیاست باید کنترل شود. میدانِ ادارهى کشور و مدیریت کشور است؛ مگر شوخى است؟ یک کشور را مىخواهند دست یک نفر بسپرند؛ لذا باید ورودىهاى این میدان کنترل شود و معلوم گردد کسى که دارد مىآید، کیست؛ اصلاً عُرضهى این کار را دارد یا ندارد؛ بعد، اعتقاد به این کار دارد یا ندارد؛ بعد، اصلاً مىفهمد در کشور چه کار باید کرد یا نه. ملاکهایى وجود دارد؛ باید کسانى باشند که این ملاکها را ببینند و بسنجند؛ قانون اساسى این را پیشبینى کرده. ..... نگاه کنید ببینید واقعاً چه کسى طرفدار انقلاب و طرفدار دین و طرفدار عدالت و طرفدار عدم تبعیض بین فقیر و غنى است؛ چه کسى کفایت و دنبالگیرى و نشاط لازم را دارد. بیانات مقام معظم رهبری در دیدار دانشجویان بسیجی، 1384/3/5
مردم سالاری دینی انتخابات در کشور ما یک حرکت نمایشى نیست. پایهى نظام ما همین انتخابات است. یکى از پایهها، انتخابات است. مردمسالارى دینى با حرف نمی شود؛ مردمسالارى دینى با شرکت مردم، حضور مردم، ارادهى مردم، ارتباط فکرى و عقلانى و عاطفى مردم با تحولات کشور صورت می گیرد؛ این هم جز با یک انتخابات صحیح و همگانى و مشارکت وسیع مردم ممکن نیست. این مردمسالارى، عامل پایدارى ملت ایران است. اینکه شما توانستهاید در طول این سى سال از نهیب ابرقدرتها نترسید، اینکه ابرقدرتها هم غیر از نهیب نتوانستند ضربهى اساسى به شما بزنند، اینکه جوانان کشور در ورود به میدان هاى گوناگون این شجاعت و اخلاص را نشان می دهند، ناشى از مردمسالارى دینى است. (بیانات امام خامنه ای در جمع زائران و مجاوران حضرت امام رضا (ع)، 1388/01/01) مردم در انتخابات موظفند، موظف شرعی هستند که اختلافات کوبنده را از آن دست بردارند، یعنی یک تکلیفی متوجه به همه هست، به من طلبه که اینجا نشسته ام و به شما علما و همه علمای بلاد و همه قشرهای ملت، همه روشنفکران، همه نویسندگان، گویندگان، همه تکلیف شرعی است که نگذارید مسئله مثل مسئله مشروطیت بشود. عبرت بگیرید از آنجا، اگر مثل او بشود، آنهایی که مخالف با اسلام و جمهوری اسلامی هستند و بازیگر هستند، آنها می آیند قبضه می کنند. (صحیفه نور، جلد هجدهم، صفحه: 173)
|
|
[ طراحی : نایت اسکین ] [ Weblog Themes By : night skin ] |